След като финализира развода си с Кание Уест, Ким Кардашиян определено

...
След като финализира развода си с Кание Уест, Ким Кардашиян определено
Коментари Харесай

Ким Кардашиян отново провокира

След като завърши развода си с Кание Уест, Ким Кардашиян несъмнено е подготвена за ново начало. То не се получи с Пийт Дейвидсън поради натоварените графици на двамата и невъзможността да прекарват толкоз време дружно, колкото им се желае.
 Джейн Фонда, Кайли Дженър, Кортни Кокс, Ким Кардашиян и по какъв начин наподобяват в този момент звезди с пластични интервенции
Знаменитостите намерено за пластичните си интервенции

Как наподобяват те в този момент

Това обаче не значи, че Кардашиян ще спре да търси щастието и след брака си с рапъра. Не значи и ще спре да предизвика с нестандартния си избор на тоалети.

От един от последните постове на Ким Кардашиян в Instagram виждаме и по какъв начин е решила да се разноски по улиците в много секси тоалет. И не това към гърдите на Кардашиян не е черно тиксо, а кожен банелен сутиен без презрамки, написа InStyle.

И в случай че нагоре облеклата липсват или са нищожни, то несъщото е ситуацията с панталона, който риалити звездата е избрала. Кардашиян е решила да заложи на BMX спортни панталони в синьо, бяло и черно съчетани с високи до бедрото черни ботуши.
 Ким Кардашиян, Кание Уест и завършването на развода им
Издръжката, която Кание Уест ще би трябвало да заплаща след развода

Ким Кардашиян публично е неомъжена жена

Присъствието на Ким Кардашиян в Маями не е инцидентно, тъй като тя е там поради провеждането на събитието Art Basel, отдаден на изкуството.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР